logo-savalan

TƏDBİRLƏRİMİZ

Mayın 24-də Azərbaycanın Avstriyadakı Səfirliyi tərəfindən Vyanada “Azərbaycanda şərabçılıq ənənələri” mövzusunda təqdimat keçirilib.

Tədbirin tərəfdaşı qismində Dövlət Turizm Agentliyi və “SAVALAN – ASPI Winery” şirkəti çıxış edib. Tədbirdə qonaqlara Azərbaycanın şərabçılıq tarixi və mədəniyyəti haqqında ətraflı məlumat verilib. Qonaqlar həmçinin Azərbaycanın məşhur “SAVALAN”, “Xindogni” və “Azgranata” şərablarından dadmaq imkanı əldə ediblər. Tədbir Azərbaycan

DAHA ƏTRAFLI

Moskvada “Millətlərarası dialoqda sivilizasiyaların öz müqəddəratını təyinetmə və qonaqpərvərliyin mədəni ənənəsi” mövzusunda beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçirilib.

Tədbirdə 10-dan çox ölkədən müxtəlif şirkətlərin nümayəndələri iştirak ediblər. “SAVALAN” şirkətindən çıxış edən Aygün Atayeva iştirakçılara Azərbaycanda enoturizmin inkişafından danışıb. Çıxış zamanı şərab turizmi sahəsində əldə olunan nailiyyətlər və problemlər, o cümlədən son 5 ildə Azərbaycanda şərab və şərabçılıq mədəniyyətinin

DAHA ƏTRAFLI

15-17 may tarixlərində “InterFood Azerbaijan” Beynəlxalq Qida Sənayesi Sərgisi çərçivəsində “Qızıl Şah 2024” IV Milli Kulinariya Çempionatı keçirilib.

Çempionat Dövlət Turizm Agentliyi və Azərbaycan Milli Kulinariya Mərkəzinin dəstəyi, Dünya Aşpaz İcmaları Assosiasiyası və Azərbaycan Kulinariya Mütəxəssisləri Assosiasiyasının tərəfdaşlığı ilə təşkil olunub. Şirkətimiz bu çempionatda növbəti dəfə “Qızıl Şah 2024”ün tərəfdaşlarından biri kimi çıxış edib. Tədbir çərçivəsində master-klas da

DAHA ƏTRAFLI

Azərbaycan Texnologiya Universitetinin tələbələri Qəbələ şəhərində “SAVALAN” şərab zavodunda keçirilən elmi seminarda iştirak ediblər.

Azərbaycan Texnologiya Universitetinin Qida mühəndisliyi fakültəsinin, Tələbə Elmi Cəmiyyətinin “Savalan” şərab zavodu ilə birgə universitet-sənaye iş birliyinin gücləndirilməsi istiqamətində müəssisələrlə əlaqələrin genişləndirilməsi, həmçinin regionda yaşayan tələbələrin bazar iqtisadiyyatı şəraitində karyera imkanlarına dəstək göstərilməsi məqsədilə tələbə elmi seminarı keçirilib. Daha ətraflı:

DAHA ƏTRAFLI

Fevralın 16-da “The Ritz-Carlton Baku” otelində “Michelin” ulduzlu “Daalder” restoranının aşpazı Dennis Huvae tərəfindən master-klass keçirilib.

İştirakçılar yeməklərin hazırlanma prosesini görməklə yanaşı, özləri də bu prosesdə iştirak ediblər. “SAVALAN” şərabları isə yeməklərə xüsusi rəng qatıb. Baş aşpaz Dennis Huvae hər iştirakçı ilə söhbətləşib və onlara imzalı önlüklər hədiyyə edib. Qonaqlar tədbirdən yeni biliklər və xoş təəssüratlarla

DAHA ƏTRAFLI
Göstərmək üçün başqa tədbir yoxdur

Qarşıdan gələn tədbir yoxdur

We use cookies and other tracking technologies to operate the website, measure and analyze the site’s audience, present you with personalized advertising outside the site, and enable certain social networks to function. Read more

ÜZR İSTƏYİRİK

Siz bu sayta daxil olmaq üçün yaşınız qanunla tələb ediləndən azdır.