logo-savalan

HAQQIMIZDA

“SAVALAN – ASPI WINERY” HAQQINDA

“SAVALAN – ASPI Winery” MMC 2007-ci ildə əsas diqqəti üzüm yetişdirilməsinə və yüksək keyfiyyətli şərabların istehsalına yönəltməklə təsis edilmişdir.

Şərablarımız yüksək ixtisaslı İtalyan mütəxəssislər, Daniel D’Andrea və Eliza Vanyoninin rəhbərliyi altında istehsal olunur. “SAVALAN” komandası, yerli və xarici peşəkar ekspertlərdən təşkil olunmuşdur. Şirkətimiz Azərbaycan və İtaliya kimi iki günəşli və səxavətli ölkəni bir araya gətirərək fəaliyyət göstərir.

Üzüm növlərinin seçimində “Vivai Cooperativi Rauscedo”-nun direktoru Eucenio Sartorinin böyük töhfələri olmuşdur. O, vurğulamışdır ki, “SAVALAN – ASPI Winery” MMC-nin yetişdirdiyi üzümlər ən yüksək texniki və keyfiyyət standartlarına cavab verir və hətta Avropada analoq növləri üstələyə bilir. Şərabın sınaqdan keçirilməsinə gəldikdə isə, bu işi Avropalı ekspert Ermano Murari həyata keçirir.

Bundan əlavə, beynəlxalq üzüm növlərinin adaptasiyası, məşhur italyan enoloqlarının tövsiyələri, müasir texnika və texnologiyanın geniş tətbiqi, müxtəlif üzüm növləri kombinasiyaları ilə yenilikçi təcrübələr və keyfiyyətə güzəştsiz bağlılıq uğurumuzun əsas göstəricilərindəndir.

TARİXİMİZ VƏ FƏLSƏFƏMİZ

Ənənə kimi keyfiyyət, sənət kimi şərab.

Şirkətimiz qədim zamanlarda Böyük Qafqazın ətəklərində, şərabçılıq beşiyinin bir parçası sayılan Savalan vadisində şərab sənayesinin inkişaf etdiyi unikal iqlim şəraitində şərabçılıq sənətini yenidən canlandırır.

TARİXİMİZ VƏ FƏLSƏFƏMİZ

ÜZÜM BAĞLARI və TERRUAR

ÜZÜM BAĞLARI VƏ TERRUAR

Təkrarolunmaz terruar və iqlim şəraitinə malik bu ərazi, Azərbaycanın ən unikal şərablarından birinin doğulduğu yerdir.
Dəniz səviyyəsindən 400 m yüksəklikdə iki çay ilə əhatə olunan bu ərazidə yağış, günəşli günlər və orta illik temperaturun ideal balansı yer almaqdadır. Savalan vadisi öz iqlim xüsusiyyətlərinə görə demək olar ki, cənubi İtaliya ilə eynidir.

ZAVOD

Məhz burada Azərbaycan şərabçılığının ənənələri unikal şərablar və distillələr yaratmaq üçün qabaqcıl İtalyan texnologiyaları ilə birləşir.
Zavodun avadanlıq təchizatını qabaqcıl italyan şirkəti “Della Toffola” həyata keçirir ki, bu da ən müasir tələblərə uyğun texnologiyaları tətbiq etmək imkanı yaradır. Laboratoriyamız isə unikal analizatorlarla təchiz olunur. Şərab istehsalı prosesinə müasir keyfiyyət standartlarına uyğun olaraq nəzarət etmək üçün fabrikə peşəkar texnoloqlar – İtaliyadan şərab ekspertləri Daniel D’Andrea və Eliza Vanyoni dəvət edildi.

ZAVOD

ZİRZƏMİ

ZİRZƏMİ

Bura, şərablarımızın italyan və fransız palıd çəlləklərində yaşlandırıldığı yerdir.
“SAVALAN – ASPI Winery” zavodunun zirzəmisi “Garbelotto” şirkəti tərəfindən hazırlanmış palıd çəlləkləri ilə təchiz edilmişdir.

“SAVALAN” KOMANDASI

Komandamız Azərbaycan və İtaliya kimi iki günəşli və səxavətli ölkənin ən peşəkar mütəxəssislərini özündə birləşdirir.
Şərablarımız yüksək ixtisaslı italyan peşəkar mütəxəssislərin – Daniel D’Andrea və Eliza Vanyoninin rəhbərliyi altında istehsal olunur. “SAVALAN” komandası öz işlərində keyfiyyəti ən ali dəyər hesab edən peşəkar yerli və xarici mütəxəssislərdən ibarətdir.

“SAVALAN” KOMANDASI

We use cookies and other tracking technologies to operate the website, measure and analyze the site’s audience, present you with personalized advertising outside the site, and enable certain social networks to function. Read more

ÜZR İSTƏYİRİK

Siz bu sayta daxil olmaq üçün yaşınız qanunla tələb ediləndən azdır.