logo-savalan

Fevralın 16-da “The Ritz-Carlton Baku” otelində “Michelin” ulduzlu “Daalder” restoranının aşpazı Dennis Huvae tərəfindən master-klass keçirilib.

İştirakçılar yeməklərin hazırlanma prosesini görməklə yanaşı, özləri də bu prosesdə iştirak ediblər. “SAVALAN” şərabları isə yeməklərə xüsusi rəng qatıb. Baş aşpaz Dennis Huvae hər iştirakçı ilə söhbətləşib və onlara imzalı önlüklər hədiyyə edib. Qonaqlar tədbirdən yeni biliklər və xoş təəssüratlarla ayrılıblar.

Sizi tədbirin ən gözəl anlarını əks etdirən videoya baxmağa dəvət edirik!

 

Fevralın 16-da “The Ritz-Carlton Baku” otelində “Michelin” ulduzlu “Daalder” restoranının aşpazı Dennis Huvae tərəfindən master-klass keçirilib.

Tarix:
17/02/2024

We use cookies and other tracking technologies to operate the website, measure and analyze the site’s audience, present you with personalized advertising outside the site, and enable certain social networks to function. Read more

ÜZR İSTƏYİRİK

Siz bu sayta daxil olmaq üçün yaşınız qanunla tələb ediləndən azdır.